Posiedzenie Rady Powiatowej SLD w Radomiu

dodano 2014-04-23 16:26 w kategorii: Powiatowe

W dniu 22-04-2014 r. w siedzibie SLD w Radomiu przy ul. Żeromskiego odbyło się posiedzenie Rady Powiatowej Sojuszu Lewicy Demokratycznej Powiatu Radomskiego.

W trakcie obrad  między innymi omówiono pierwszy etap kampanii do Europarlamentu,podkreślono znaczący wkład organizacji w zabieraniu podpisów poparcia dla  kandydatów do Parlamentu Europejskiego startujących z naszego okręgu.Organizacja  Powiatu Radomskiego zebrała ponad 2200 podpisów poparcia, jest to drugi wynik na Mazowszu.W bieżącym tygodniu pełnomocnicy Komitetu Wyborczego SLD-UP zostali zobowiązani do zgłoszenia kandydatów do obwodowych Komisji wyborczych w Powiecie Radomskim.

W dniu 1-05-2014 r. Rada Powiatowa SLD Powiatu Radomskiego wspólnie z SLD Miasta Radomia i wszystkimi ludźmi pracy zaprasza wszystkich chętnych do udziału, na manifestację  1- majową która rozpocznie się o godz. 10  przed teatrem im. Jana Kochanowskiego w Radomiu.

Obradom Rady Powiatowej przewodniczył Kol. Józef Bociarski Przewodniczący Sojuszu Lewicy Demokratycznej Powiatu Radomskiego.